Cumicumi, #1 Video Entertainment Portal

Pertama Kali Jadi Ibu, Siti Nurhaliza Dapat Kejutan Happy Mother Day

CUMI CELEBS
Pertama Kali Jadi Ibu, Siti Nurhaliza Dapat Kejutan Happy Mother Day

Siti Nurhaliza baru pertama kali menjadi seorang ibu dari putri kecil bernama Siti Aafiyah. Dan ini adalah tahun pertama penyanyi asal Malaysia itu merayakan Mother Day. Ia mendapat kejutan spesial dari suaminya, Datuk Khalid Mohammed Jiwa, dan Aafiyah tentunya.

siti-nurhaliza.jpg

Mereka merayakannya dengan makan siang bersama di sebuah restoran. Tak hanya itu, Datuk Khalid juga memberikan kejutan pada ibunya. Momen ini tentu tak ingin Siti lewatkan begitu saja, hingga mereka sempat berpose bersama di depan kue bertuliskan Happy Mother Day yang disiapkan Datuk Khalid.

BACA JUGA, Mudik ke Malaysia, Cucu Siti Nurhaliza Langsung Syuting Reality Show

Sebelum ke pelancaran butik @creacionbysitinurhaliza , suami ajak makan tghari sempena Hari Ibu.. baby Aafiyah pun ikut sama .. Tq sayangku .. Sambutan Hari Ibu yang sangat bermakna dlm hidup saya ... Ibu sayang Aafiyah sangat2,” tulis Siti dalam keterangan foto di Instagram, Minggu (13/5).

siti-nurhaliza-1.jpg

Sayangnya, dalam foto itu Aafiyah tampak tertidur pulas dipangkuan sang ayah. Tetapi tetap saja ini menjadi momen yang sangat membahagiakan bagi Siti. Maklum, mereka sudah lama menanti kehadiran Aafiyah dalam rumah tangga mereka. O nov/berbagai sumber